QUI SOM?

QUI SOM...
L' AEMdeKP és una entitat,
que té com a objectius el foment de la pràctica de l'excursionisme i de tots els esports que es fan a la muntanya,
així com també el foment de la cultura pròpia del nostre país.
Com a entitat sense ànim de lucre, l'AEMdeKP organitza excursions, conferències, xerrades, sortides divulgatives, cursos de formació.
Tot i que en aquestes activitats hi poden participar persones que no siguin sòcies, aconsellem que tot participant ho sigui, atès que els socis i sòcies són les persones que fan possible el manteniment i creixement de l’entitat i són, per tant, el capital més preuat que tenim.
l'AEMdeKP està organitzada en diferents seccions, cadascuna de les quals porta a terme activitats relacionades amb el nom que la identifica.
Hi ha seccions culturals i esportives.
Els noms de les diferents seccions, així com les activitats que organitzen setmana darrere setmana, els trobaràs en aquesta mateixa pàgina web.
A més de les diferents seccions i gràcies al gran volum de persones que la formem, l'AEMdeKP compta amb grups que organitzen activitats esporàdiques relacionades amb la muntanya, a les quals et pots afegir.
Des d’aquestes ratlles et voldríem animar perquè passis a conèixer, la nostra seu social cada divendres al segon pis de CAL PONET de Capellades entre les 20:00 fins les 21:00 aprox.,
on podràs comentar amb nosaltres tot allò relacionat amb la muntanya, la cultura, la natura....i per tal que, relaxadament, organitzis la teva pròpia sortida.

tornar enrere >>